Veľká chrumkavá jahoda

€9,79 €8,16 bez DPH €97,90 / 1 kg
Skladom
Môžeme doručiť do:
25.11.2024
Možnosti doručenia

Veľký tubus plný neodolateľných mrazom sušených jahôd. 

Detailné informácie

DOPRAVA ZADARMO
DOPRAVA ZADARMO
Pri nákupe nad 80 € máte dopravu kuriérom zadarmo.
Darček k objednávke
Darček k objednávke
Pri objednávke nad 30€ získate darček podľa vlastného výberu.
Dodanie do 2 dní
Dodanie do 2 dní
Všetky produkty skladom budú u Vás doma už do 2 dní.
NEPOŠKODENÝ TOVAR
NEPOŠKODENÝ TOVAR
Váš balík bude starostlivo zabalený, aby sme predišli k prípadnému poškodeniu.

Podrobný popis

Veľký tubus plný neodolateľných mrazom sušených jahôd. 

Nové výhodné balenie lyofilizovaných jahôd - 2 x väčšia porcia než v malom tubuse. Ak Vás už omrzeli sladkosti a vo Vašej samoobsluhe balansujú jahody medzi zelenými a prezretými, naše mrazom sušené jahody sú proste tutovka.

Zaujímavosť: Na výrobu 100 g mrazom sušených jahôd v tomto tubuse bol použitý zhruba 1 kg čerstvých plodov.

logo

Mixit prináša do svojej ponuky širokú škálu lahodných a zdravých produktov pre milovníkov kvalitných pochúťok.

Mrazom sušené ovocie od Mixit zachováva nielen intenzívnu chuť, ale aj všetky dôležité živiny, pretože proces mrazom sušenia minimalizuje stratu výživných látok.
Ponuka orechov zahŕňa rôzne druhy orechov, ktoré nie sú len chutné, ale aj bohaté na bielkoviny a zdravé tuky.
Pre milovníkov sladkého Mixit ponúka rôzne druhy čokolád s rôznymi príchuťami a kvalitnými surovinami.

Produkty od Mixit spojujú výbornú chuť s ohľadom na kvalitu a nutričnú hodnotu, aby uspokojili chuťové poháriky každého zákazníka.

Dodatočné parametre

Kategória: Chrumkavé LYO ovocie
Hmotnosť: 0.1 kg
Intolerancia: Bez lepku, Bez pridaného cukru, Určené pre vegánov, Neobsahuje laktózu
Zloženie: Lyofilizované jahody
Výživové údaje na 100g: Energia 1359.0 kJ / 324.65 kcal Tuky 3.8 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0.4 g Sacharidy 53.0 g z toho cukry 53.0 g Vláknina 20.0 g Bielkoviny 8.0 g Soľ 0.01 g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: