Praclíky Slaný karamel
Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Solené praclíky v bielej čokoláde so slaným karamelom
Na začiatku bol praclík. Praclík pekne vypečený, jemne solený a chrumkavý. A potom prišli na rad čokoládové kúzla. Čarovali sme s bielou čokoládou so slaným karamelom. Každý praclík sme čokoládou bohato obalili a prebudili tak jeho nadprirodzené schopnosti. Záhadne rýchlo totiž miznú z tubusu. Po prvom súste celé kúzlo pochopíte a radšej tubus nenecháte bez dozoru. :-) Kúzlilo sa opäť bez palmového oleja a bez umelých aróm.
Mixit prináša do svojej ponuky širokú škálu lahodných a zdravých produktov pre milovníkov kvalitných pochúťok.
Mrazom sušené ovocie od Mixit zachováva nielen intenzívnu chuť, ale aj všetky dôležité živiny, pretože proces mrazom sušenia minimalizuje stratu výživných látok.
Ponuka orechov zahŕňa rôzne druhy orechov, ktoré nie sú len chutné, ale aj bohaté na bielkoviny a zdravé tuky.
Pre milovníkov sladkého Mixit ponúka rôzne druhy čokolád s rôznymi príchuťami a kvalitnými surovinami.
Produkty od Mixit spojujú výbornú chuť s ohľadom na kvalitu a nutričnú hodnotu, aby uspokojili chuťové poháriky každého zákazníka.
Dodatočné parametre
Kategória: | Ovocie, oriešky a čoko |
---|---|
Hmotnosť: | 0.25 kg |
Výživové údaje na 100g: | Energetická hodnota 2081.0 kJ / 497.13 kcal Tuky 25.0 g z toho nasýtené mastné kyseliny 14.0 g Sacharidy 58.0 g z toho cukry 35.0 g Vláknina 1.7 g Bielkoviny 9.2 g Soľ 1.8 g |
Zloženie: | Biela čokoláda s karamelom 65 % (cukor, kakaové maslo, sušené mlieko, karamelový prášok s mliečnym tukom 10,5 % (sušené mlieko, sušená srvátka, cukor, mliečny tuk, prírodná vanilková aróma), karamelizovaný cukor 1,5 %, emulgátor: lecitíny; kakaová hmota, jedlá soľ), praclíky solené 33 % (pšeničná múka, repkový olej, jedlá soľ 2,3 %, morská soľ 1,2 %, regulátor kyslosti: hydroxid sodný; droždie, jačmenný sladový výťažok, kypriaca látka: hydrogenuhličitan sodný), leštiaca látka: arabská guma; cukor, med, jedlá soľ |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.