Chrumkavé banániky a jahody v čokoláde
Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Mrazom sušené ovocie v čokoláde
Takéto banániky a jahody v čokoláde ste ešte nechrumkali. Zrelé a sladučké banány s jahodami sme najskôr premenili na chrumkavú dobrotu procesom lyofilizácie, teda sušením mrazom a potom sme ich obalili v poriadnej vrstve mliečnej čokolády. Ochutnajte dokonalé spojenie tradičných chutí bez zbytočných umelých prísad a bez palmového oleja.
- Skutočné banány a jahody bez umelých aróm
- Poctivá vrstva čokolády
- Vždy chrumkavé plody
Mixit prináša do svojej ponuky širokú škálu lahodných a zdravých produktov pre milovníkov kvalitných pochúťok.
Mrazom sušené ovocie od Mixit zachováva nielen intenzívnu chuť, ale aj všetky dôležité živiny, pretože proces mrazom sušenia minimalizuje stratu výživných látok.
Ponuka orechov zahŕňa rôzne druhy orechov, ktoré nie sú len chutné, ale aj bohaté na bielkoviny a zdravé tuky.
Pre milovníkov sladkého Mixit ponúka rôzne druhy čokolád s rôznymi príchuťami a kvalitnými surovinami.
Produkty od Mixit spojujú výbornú chuť s ohľadom na kvalitu a nutričnú hodnotu, aby uspokojili chuťové poháriky každého zákazníka.
Dodatočné parametre
Kategória: | Ovocie, oriešky a čoko |
---|---|
Hmotnosť: | 0.15 kg |
Intolerancia: | Bez lepku |
Výživové údaje na 100g: | Energetická hodnota 2125.0 kJ / 507.64 kcal Tuky 28.0 g z toho nasýtené mastné kyseliny 17.0 g Sacharidy 56.0 g z toho cukry 54.0 g Vláknina 4.8 g Bielkoviny 5.8 g Soľ 0.06 g |
Zloženie: | banán v mliečnej čokoláde 60 % (mliečna čokoláda 82 % (cukor, kakaové maslo, sušené mlieko, kakaová hmota, emulgátor: lecitíny; prírodná vanilková aróma), lyofilizovaný banán 17 %, leštiaca látka: arabská guma; sacharóza, med; v mliečnej čokoláde obsah kakaovej sušiny najmenej 30 %), jahody v horkej čokoláde s jahodovým prachom 40 % (horká čokoláda 86,7 % (cukor, kakaová hmota, kakaové maslo, emulgátor: slnečnicový lecitín; prírodná vanilková aróma, sušené mlieko), lyofilizované ovocie (jahody 9,6 %, jahodový prach 3,7 %); V horkej čokoláde obsah kakaovej sušiny najmenej 49 %) |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.