Kvalita morského kolagénu značky Bionutrian

KVALITA ZNAČKY BIONUTRIAN 
Garancia najvyššej certifikovanej kvality zo Švajčiarska

 
ŠVAJČIARSKA KVALITA

Kolagén Bionutrian garantuje najvyššiu kvalitu- od pôvodu, spracovania, až po výsledok. Morský kolagén Bionutrian sa vyrába z rýb a spracováva sa vo Švajčiarsku za dodržania prísnych noriem. Apelujeme na absolútnu čistotu, ktorú aj garantujeme. Prísny výber surovín je jedným z dôležitých krokov na dosiahnutie najvyššej kvality.

BIOAKTÍVNY KOLAGÉN

Sekundárny efekt prijatého kolagénu je podpora prirodzenej tvorby kolagénu samotným telom. Hydrolýzou štiepené vlákno kolagénu sa dostane vo forme malých peptidov k receptorom buniek, ktoré produkujú kolagén v tkanivách a dajú impulz na spustenie jeho tvorby. Toto dokážu len malé peptidy, ktoré kolagén Bionutrian obsahuje.

SPOKOJNÍ ZÁKAZNÍCI

Prečítajte si recenzie a zistite zo skúseností samotných užívateľov a pacientov, v čom je kolagén Bionutrian výnimočný. Spomedzi čistých kolagénov dostupných na trhu má podľa výpovede našich klientov práve kolagén Bionutrian najjemnejšiu chuť a vďaka vysokej koncentrácii v dennej dávke pomáha nielen vo sfére krásy, ale aj pri vážnych problémoch pohybového aparátu.

 

OBOHATENÝ VITAMÍNOM C

Prítomnosť vitamínu C je dôležitým kofaktorom pri syntéze kolagénu samotným telom. Vitamín C prispieva k normálnej tvorbe kolagénu, k tvorbe chrupaviek a kostí a prispieva k ich správnej funkcii. Pridaním vitamínu C zároveň zaistíme, že sa kolagén zmení na proteín využiteľný pre telo, pretože hrá úlohu v procese vstrebania.

NAJNIŽŠIA HMOTNOSŤ ČASTÍC

Na veľkosti záleží! Hovoríme o peptidoch- krátených reťazcoch kolagénu. Čím je vlákno kolagénu kratšie, tým ľahšie prechádza cez stenu tenkého čreva a tým je kolagén lepšie využiteľný. Kolagén Bionutrian je štiepený na di a tripeptidy s veľkosťou len 2 000 Daltonov! Táto vysoká biologická dostupnosť kolagénu umožňuje až 95% peptidom dosiahnuť cieľové miesta v tele.

RYBÍ KOLAGÉN

Rybí kolagén je z hľadiska štruktúry moleky najpodobnejší molekule ľudského kolagénu. Na rozdiel od hovädzieho, bravčového či kuracieho je teda pre človeka biologicky dostupnejší a oveľa lepšie a rýchlejšie ho telo prijme a využije. Ryby rodu Tilapia sú zároveň zdrojom toho najkvalitnejšieho kolagénu. Výroba je súčastne šetrná k životnému prostrediu.

 

TYP KOLAGÉNU I + III

Výživový doplnok Bionutrian kombinuje 2 hlavné typy kolagénu - kolagén typu I a III. Typ I zodpovedá 90% kolagénu Vášho tela. Tvorí štruktúru pokožky, kostí, šliach, vláknitých chrupaviek, spojivového tkaniva a zubov. Typ III podporuje štruktúru svalov, kože, orgánov a artérií. Štúdie dokazujú, že dodaním typu I dávate telu impulz na produkciu typu II, ktorý je dôležitý zase pre zdravie kĺbov.

VÝROBA ZA STUDENA

Kolagén Bionutrian sa vyrába za studena jedinečnou metódou- hydrolýzou. Enzymatickým štiepením sa bielkovina rozloží na menšie časti, teda ju telo ľahšie prijme. Ani po hydrolýze kolagén nestráca na svojej biologickej hodnote. Zásluhou zachovania jeho štruktúry dôjde k jeho efektívnej distribúcii a vstrebaniu, akoby si kolagén organizmus vytvoril sám.

ROZPUSTNÝ VO VODE

Viaceré štúdie potvrdzujú, že práve spotreba vo vode rozpustného kolagénu podporuje jeho bioaktívne účinky. Práve prášková forma je tá najpôvodnejšia, najprirodzenejšia a najčistejšia forma kolagénu, ktorá je logicky aj najlepšie využiteľná pre Vaše telo. Tekuté kolagény treba často stabilizovať konzervantami. Značka Bionutrian ide cestou absolútnej čistoty.

 

BEZ GMO, PRÍSAD A FARBÍV

100 % čistý prírodný rybí kolagén bez prísad, farbív, konzervantov, príchute a prísad, bez cukru, bez lepku a laktózy. S takmer nulovým obsahom sacharidov (< 1 gr na 100 gr) a tukov (< 0,1 gr na 100 gr) je ideálny pre akýkoľvek druh diét. Množstvo kolagénu na 100 gr výrobku – až 95% je jednoznačne jedna z najvyšších koncentrácií na trhu, pretože Bionutrian obsahuje len kolagén a vitamínu C.

VYSOKÁ DÁVKA

Ponúkame vvysokú dennú dávku, až 5 000 mg čistého kolagénu pri užívaní prášku a 3 000 mg pri kapsuliach. Ak chcete zažiť zmenu, množstvo prijatého kolagénu rozhoduje. Štúdie dokazujú, že kolagén začína zaberať už pri dávke 1200 mg/deň. Preto dennú dávku 5 000 mg považuejme za vysokú dávku, ktorá zaručene prináša pozitívne výsledky. Balenie vydrží mesiac.

100 % ČISTÝ

Kvalita zdroja, čistota a kvalita spracovania rozhodla, že chuť kolagénu nemusíme maskovať. Žadne sladidlá, príchute a prísady, či konzervanty. Po rozpustení vo vode je kolagén Bionutrian číra tekutina, príjemná na pitie. Rybí kolagén Bionutrian prechádza prísnymi testami na prítomnosť nežiadúcich látok. Vieme, čo všetko pláva v moriach, vsaďme teda na švajčiarsku kvalitu kolagénu zo sladkovodných rýb!

 
GARANCIA KVALITY

Pri zvažovaní doplnkov by ste mali hľadať kvalitný zdroj. Rybí kolagén Marine Collagen značky Bionutrian garantuje najvyššiu kvalitu- od pôvodu, spracovania, až po výsledok. Kolagén Bionutrian je certifikovaný kolagén, vyrába sa zo sladkovodných rýb, spracováva sa a čistí vo Švajčiarsku.

PÔVOD

Švajčiarsky výrobca kolagénu využíva overenú sieť spolupráce, ktorá zaručuje dodávky surovín bez kompromisov. Prísny výber surovín bez GMO je jedným z najdôležitejších krokov na dosiahnutie tej najvyššej kvality. Paralelne prebieha nepretržitá kontrola kvality suroviny podľa švajčiarskych aj EU noriem.

SPRACOVANIE

Morský kolagén Bionutrian sa vyrába vo Švajčiarsku v súlade s medzinárodne platnými smernicami aj smernicami EÚ. Natívny kolagén sa spracováva špeciálnym proceom hydrolýzy, ktorého výsledkom sú ľahko rozpustné kolagénové peptidy za účelom ľahšej absorpcie do krvného riečišťa.

VÝSLEDOK

Rybí kolagén Bionutrian je 100 % bioaktívny čistý morský kolagén typu I a III spracovaný do formy prášku, ktorý je rozpustný v tekutine. Pôvod kolagénu je švajčiarsky, pričom finalizácia produktu (obohatenie vitamínom C  a krabičkovanie) je realizované farmaceutickou spoločnosťou na Slovensku .